Fuck it all

Часовникът знъни рано сутрин, а вие едва сте заспали след среднощното висене пред монитора в отмятане на офисна работа за вкъщи или сте си позволили да прекалите с питиетата в новия бар, който сте открили наскоро. Световният океан бушува в главата ви, дори усещате как вълните му се разбиват отвътре в клепачите. Вече ставате. Давате си още 5 минути сън и после още 5, но накрая ставате и със залитаща походка се запътвате към банята за сутрешния хигиенен ритуал.

Ако често не ви остава нужното време да завъртите няколко кръгчета с колелото в парка сутрин или да поплувате, дните започват да минават в ритъма на скучен късометражен филм в очакване на интересната серия през уикенда.

Медикаментът, който може да ви “дигне” държейки ви през целия ден в добро настроение е със звучното име Fukitol. Редовният му прием има почти магичен ефект върху заплетеното ежедневие и стрес. Препоръчва се при тежки състояния на застоял начин на живот и офисен burn-out синдром да се приема с повече музикални парчета, по възможност ритмични и енергизиращи…

About the author

DreamsHall

View all posts